KONTAKT OSS

post@lekeplasskontrollen.no
Telefon: 3595 5161
Mobil: 9017 8241

Om kursholder

Jan Heyerdahl – daglig og faglig leder i LEKEPLASSKONTROLLEN 

Jan har siden oppstart av Lekeplasskontrollen i 2004 vært sertifisert lekeplassutstyrsinspektør, og startet opp kursvirksomhet i lekeplass-sikkerhet samme år. Han har i tillegg vært kursholder for NLF’s sertifiseringskurs for lekeplassutstyrsinspektører over en 4-5-årsperiode. Etterspørselen etter et mer praktisk og behovs-rettet kurs for våre kunder og deres oppgaver, førte til en naturlig overgang med fokus på vårt eget kurs.

Hans kompetanse omfatter inngående kunnskap om det samlede regelverket for lekeplasser og utstyr, og som faglig leder i Lekeplasskontrollen har han ansvar for all intern opplæring/kompetanseheving for våre samarbeidende lekeplassutstyrsinspektører som representerer den største samlede «staben» i Norge i dag på området.

Han har i tillegg ansvar for faglig rådgiving ved alle henvendelser til Lekeplasskontrollen, og svarer på spørsmål rundt regelverket og ulike utfordringer som lekeplassansvarlige står overfor. Han er en aktiv ytrer, fag og kunnskapsleverandør i fagblader og andre fora. Han søke rog å være aktiv overfor myndighetsnivået og regelverksutviklingen. I senere år særlig også nye regelverk i forhold til andre aktivitets-utstyr som ballbinger, skate, parqour, treningsutstyr osv. som ofte etableres på aktivitets-områder/lekeplasser.
Han har svært lang erfaring innenfor lekeplassutstyrs-bransjen, og kjenner bransjen godt.


Sagt om Jan:

«Faglig dyktig», «entusiastisk», «tydelig kommunikasjon», «inspirerende», «engasjerende!», «kommer med mange gode eksempler som gjør ulike forhold lettfattelig»

 

  • ”Kursleder var faglig meget god, inspirerende og motiverende med mange gode, tydelige eksempler”
  • ”Først og fremst var du engasjerende. Et viktig kurs som virkelig har satt i gang tankene, og mye har vært diskutert i dag i forskjellige settinger og det er vel det vi ønsker å oppnå”
  • ”Veldig lærerikt og inspirerende kurs. Med tanke på at det kan kalles ”tungt” stoff var foredragsholder veldig entusiastisk og fikk formidlet innholdet på en god måte. Pauser, mat - veldig godt og ikke for lite :-), og dagen generelt var innholdsrik og variert. Veldig bra med masse eksempler og bilder”.
  • ”Var på kurs med Jan på torsdag. VELDIG nyttig kurs! NÅ skal vi virkelig ta tak i ting, å begynne å jobbe aktivt med rutinene for å sjekke sikkerheten!”